18032_press_atelier22_4-29-18_0137.jpg

Atelier 22

Atelier 22 is a carefully considered, custom-fit, 6,650 square foot which includes a 1,150 square foot finished lower level, seven bedroom, and seven and a half bath residence in Amagansett with a fully furnished elective. The residence features a wellness spa, custom designed chef’s kitchen, pool and pool house, and a permit-ready tennis court all on two acres. The home perfectly juxtaposes public and private spaces by balancing the sprawling surrounding area with a comfortable family sanctuary. 

 Modern Soho loft renovation living room art
 
 

Atelier 22

Amagansett, NY

   Modern Soho loft dining room interior with chandelier
   Modern Soho loft renovation living room and dining room with exposed wood beams
 
 
 Modern Soho loft vignette
 
     Modern Soho loft renovation wooden Japanese screen
 
 
   Modern Soho loft living room wooden open shelving
 
 Modern Soho loft custom kitchen leather and wood banquette
 
 
 
 Modern Soho loft blue kitchen counter and paneled refrigerator
 
 
 Modern Soho loft renovation custom open shelving display
 
171108_Atelier 22_Scout Photos_James Petrie_10.jpg
 
 
 Modern Soho loft renovation blue kitchen with wooden island and brass fixtures
 
 
 Modern Soho loft renovation dining room table and Bertoia sculpture
 
 
 
 Modern Soho loft renovation pool table and dry bar
 
 Modern Soho loft bathroom renovation minimal white and blue tile
 
+ Project Description - Project Description

Genre: Residence
Services: Interior Architecture
Interior Design
Completion: November 2017
Size: 5,500 Sq.Ft.

Credits
Photography: Adrian Gaut
Atelier 22 is a carefully considered, custom-fit, 6,650 square foot which includes a 1,150 square foot finished lower level, seven bedroom, and seven and a half bath residence in Amagansett with a fully furnished elective. The residence features a wellness spa, custom designed chef’s kitchen, pool and pool house, and a permit-ready tennis court all on two acres. The home perfectly juxtaposes public and private spaces by balancing the sprawling surrounding area with a comfortable family sanctuary.